Diensten

Hoe zorg jij ervoor dat je je bezoeker ‘verleidt’ tot actie? Hoe trigger je bezoekers om voor jou te kiezen en niet voor je concurrent? Laat jouw website of webshop onder de loep nemen door onze ‘online verleiden’ expert.

Bewezen technieken


Met bewezen technieken krijg je inzicht in de manier waarop jij inspeelt op de gewenste emoties, vertrouwen en onbewuste behoeftes van je bezoeker. Zo is juist gebruik van beeldmateriaal belangrijk. Maar hoe doe je dit op een effectieve manier? En hoe zorg je ervoor dat je je bezoeker aanzet om juist op die button te klikken die jij belangrijk vindt?

Op de vragen die jij hebt, bieden wij de oplossing. Vanuit de kennis over het onderbewuste en soms onverklaarbare gedrag van mensen, weten wij waar jouw bezoeker gevoelig voor is.

Plan van aanpak op maat


Kies één van de volgende diensten of laat ons weten waar jij tegen aanloopt. Zo maken we samen een plan van aanpak.

Specifieke vraag


Je hebt een specifieke vraag over één knelpunt in je website of webshop. Een herhaaldelijk afhaakmoment van je bezoekers bijvoorbeeld. Hoe kan dit en hoe overtuig je bezoekers om verder te gaan? Of hoe komt het dat bezoekers niet verder komen dan je homepage?

Laat weten waar je tegen aanloopt. Wij gaan op zoek naar de oplossing.

Beknopt adviesplan


In een beknopt adviesplan krijg je 5 concrete tips voor het optimaliseren van je website of webshop. Gebaseerd op onze kennis vanuit breinonderzoeken en psychologie krijg je 5 aanbevelingen om jouw website nog aantrekkelijker te maken.

A/B testen


Om de adviezen nog verder aan te scherpen, voeren we A/B testen uit. Er worden 2 varianten van jouw website of webshop online gezet. Beide worden even vaak vertoond. In de statistieken lezen we af welke variant het meest effectief is. Deze variant wordt doorgevoerd en eventueel verder getest met nog meer (kleine) aanpassingen.

Alles voor een maximaal resultaat!

Verleidingsplan hele website


In dit traject wordt je website van homepage tot bevestigingsmail geanalyseerd. Alle elementen worden onder de loep genomen.

Denk aan de manier van tekstschrijven, beeldgebruik, vertrouwen winnen en overtuigingskracht van jouw product of dienst. Ook je formulieren, buttons en mailings worden meegenomen.

De resultaten worden gepresenteerd in een verleidingsplan.

Workshop ‘Verleid het brein online’


In deze workshop van een dagdeel krijg je meer inzicht in de processen die zich afspelen in het menselijk brein. Welke vragen spelen er in het hoofd van jouw bezoeker en waardoor worden ze getriggerd om een aankoop te doen?

Op heldere wijze en met veel praktijkvoorbeelden wordt je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan en je website onweerstaanbaar te maken.

De workshop kan in overleg op locatie worden gegeven en is geschikt voor maximaal 15 personen. Je krijgt een hand out van de presentatie. Ga daarna direct aan de slag met je eigen website of webshop. Met het doel om jouw online conversies te optimaliseren.

Tips ontvangen voor optimale conversie?